مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان گفت: براساس ماده 2 مصوبه هيات وزيران و با هدف ایجاد تعادل بین تولید برق و تقاضا برای مصرف، ضروریست ادارات استان مصرف برق خود را از 30 تا 60 درصد کاهش دهند.
به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان، هیوا لهونیان مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان گفت: افزایش دمای هوا همزمان با آغاز فصل تابستان، باعث افزایش چشمگیر میزان مصرف برق در استان می شود که با توجه به محدودیت منابع انرژی، برای پیشگیری از خاموشی برق، مدیریت مصرف برق ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
وی افزود:با توجه به اینکه ساخت نیروگاه های تولید برق زمان بر و هزینه بردار است لذا اتخاذ تصمیمات مناسب، بهترین راه مدیریت بهینه مصرف برق جهت کاهش مصرف توسط مشترکین پرمصرف و ایجاد تعادل بین تولید و تقاضا در سطح کشور و به تبع آن در سطح استان است.
لهونیان اظهار داشت: براساس ماده 2 مصوبه هيات وزيران که در اردیبهشت ماه امسال به تصویب رسید، تابستان امسال کل دستگاه های اجرایی، بانک ها و نهادهای عمومی غیردولتی موظفند نسبت به کاهش مصرف برق در ساعات اداری به میزان حداقل 30 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته و در ساعات غیراداری به میزان 60 درصد مصرف جاری با اولویت خاموش کردن روشنایی وسامانه های سرمایشی غیرضروری، اقدام کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان با تاکید بر اینکه این بخشنامه به منظور جلوگیری از اعمال خاموشی در بخش های خانگی و سایر مراکز حیاتی و مهم ابلاغ شده است، افزود: بر اساس اين مصوبه در صورت عدم رعايت سقف مجاز مصرف توسط دستگاه های مشمول، با اخطار قبلی، نسبت به قطع برق مشترکان بد مصرف اقدام خواهد شد.
وی افزود: در اجرای این طرح شرکتهای توزیع برق موظف شدهاند که بر اجرای دقیق این مصوبه نظارت کنند تا شاهد صرفهجویی ادارات در مصرف برق باشیم و در این خصوص سازوکارها و تدابیر لازم در سطح استان فراهم شده است.
لهونیان با تاکید بر اینکه در صورت عدم تعادل بین تولید و میزان تقاضا توسط مشترکین به ناچار بخش های حیاتی و مهم استان با خاموشی برق مواجه می شوند، افزود: مشترکان میتوانند با انجام دادن راهکارهای ساده مدیریت مصرف از قبیل عدم استفاده از وسایل پرمصرف برقی در ساعات ۱۳ تا ۱۷و از ساعت ۱۹ تا۲۳ نسبت به کاهش مصرف برق و حفظ پایداری شبکه سراسری برق اقدام نمایند.
وی با تاکید بر اینکه در پیک تابستان بیش از هر زمان دیگری نیازمند کمک و همیاری مشترکین و ادارات جهت کاهش مصرف برق در استان هستیم ، افزود: اين اقدامات به منظور تامين برق پايدار و مطمئن برای مشتركان خانگی و تداوم روند توليد است و به همين دليل، ضروریست ادارات پس از پايان ساعات كاری ، نسبت به خاموش كردن سيستم های سرمايشی و روشنايی های غيرضروری اقدام كنند.
لهونیان همچنین در پایان به ارائه راهکارهای کاهش مصرف برق درادارات درفصل پیک مصرف اشاره کرد واظهارداشت: ادارات با بهره گیری ازنورطبیعی، عدم استفاده ازچراغ ها ولامپ های پرمصرف وهمچنین رنگ آمیزی محیط اداری بارنگ روشن، نصب تایمر برروی برخی ازوسایل برقی، استفاده ازسیستم هوشمندروشنایی، استفاده ازسیستم های جدید درموتورخانه وکولرهای کم مصرف برق و همچنین بکارگیری مولدهای تامین برق(ژنراتور) در ساعت پیک مصرف می توانند به کاهش مصرف برق کمک قابل توجهی نماید.