تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۸
تاریخ بروزرسانی: ۱۱ شهریور ۱۳۹۸

دوره‌ی آموزشی با عنوان بهداشت مواد غذایی( ‌تقلبات، قاچاق کالا، مسمومیت‌ها و سلامت مواد غذایی) برای پرسنل مدیریت توزیع برق شهرستان سقز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان از آنجا که رعایت بهداشت مواد غذایی در سطح جامعه نقش موثری در حفظ سلامت و ارتقای کیفیت زندگی آحاد جامعه دارد  و آشنایی با ابعاد مختلف رعایت بهداشت مواد غذایی امری ضروری است، لذا این دوره به منظور آموزش و افزایش سطح آگاهی و اطلاعات پرسنل مدیریت توزیع برق شهرستان سقز برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی مهین عباسیان، از کارشناسان شبکه‌ی بهداشت و درمان شهرستان سقز مشکل اصلی جامعه‌ را ابتلا به بیماری‌های غیر واگیر نظیر سرطان‌ها، دیابت، فشارخون عنوان کرد و گفت: در حال حاضر بیش از ۷۶ درصد از مرگ و میرها در کشور به علت ابتلا به بیماری‌های غیر‌واگیر می باشد و این امر مسئولیت ما را به عنوان ناظران سلامت مواد غذایی بیشتر می کند.

وی در ادامه عنوان کرد: وظیفه‌ی کارشناسان بهداشت محیط در خصوص توصیه‌های تغذیه‌ای بسیار حساس و مهم بوده و با توجه به کم‌شدن تحرک و زندگی ماشینی، کاهش مصرف چربی، شیرینی، قند و نوشابه در جهت پیشگیری و یا کاهش بیماری‌های غیر واگیر بسیار ضروری است.

در این دوره‌ی آموزشی راهکارهای لازم در خصوص رهگیری اصالت و سلامت فراورده‌های دارویی، غذایی، آرایشی و بهداشتی، آگاهی از برچسب اصالت و سلامت کالا، نحوه‌ی ردیابی کالاهای دارای مشخصات اصالت و سلامت، نشانگر رنگی تغذیه‌ای، شماره پروانه‌ساخت، سری ساخت و تاریخ تولید و انقضا ارائه شد.

 

image_pdfimage_print