تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۱
تاریخ بروزرسانی: ۲۰ دی ۱۴۰۱

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان، دوره آموزشی پیاده سازی و استقرار مدیریت دارایی های فیزیکی با هدف افزایش بهره وری و استفاده مفید وموثر از دارایی های فیزیکی با حضور مدیران و کارشناسان و شهرستانهای تابعه در سطح شرکت به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

ناصر نایب عضو کمیته مدیریت دارای های فیزیکی شرکت توانیر به عنوان مدرس این دوره آموزشی در این خصوص گفت: مدیریت دارایی های فیزیکی به مجموعه شیوه ها و فعالیت هایی منظم و هماهنگی گفته می شود که سازمان از طریق آن، دارایی‌ها و نیز هزینه‌ها و ریسک  ها و عملکرد را در طی چرخه عمر دارایی ها، با هدف تحقق برنامه استراتژیک سازمانی، به طور بهینه و پایدار مدیریت می‌کند.

وی با اشاره به اینکه هدف اصلی در مدیریت دارایی های فیزیکی، توانمندسازی سازمان در رسیدن به اهداف خود با استفاده بهره‌ور و ارزش آفرین از دارایی‌ها است، گفت: افزایش رضایتمندی ذی نفعان (مشتریان، صاحبان سهام، کارمندان و …) از عملکرد کلی سازمان، افزایش بهره‌ وری در  استفاده از سرمایه ها و دارایی های سازمان، افزایش عمر اقتصادی دارایی های فیزیکی در کنار کاهش هزینه‌های چرخه عمر دارایی های فیزیکی و بهبود عملکرد در حوزه ‌های اصلی چون قابلیت اطمینان و کاهش اتلاف ها تنها بخشی از نتایج اجرای سیستم مدیریت دارایی های فیزیکی است.

نایب با تاکید بر اینکه مدیریت دارایی های فیزیکی شامل جنبه های مختلفی از جمله جنبه های رهبری، الزامات و تعالی است، افزود:اجرای این طرح در سطح شرکت ها علاوه بر کاهش هزینه ها منجر می شود تا منابع محدود در سازمان ها صرف مسائل معدودی شود که سازمان همواره با آنها دست به گریبان است.

عضو کمیته مدیریت دارایی های فیزیکی شرکت توانیر در ادامه اظهار داشت: از سال ۱۳۹۹ و به دنبال ابلاغ سند نظام نامه از سوی شرکت توانیر به شرکت های توزیع برق، این دوره ۲ بار به صورت متمرکز در سراسر کشور برگزار شده که طی آن اصول پیاده سازی سیستم مدیریت دارایی های فیزیکی به همکاران شرکت های توزیع برق آموزش داده شد.

نایب افزود: بیشتر اتلاف ها در سطح سازمانها به صورت اتلاف های پنهانی است که این اتلاف ها با استقرار مدیریت دارایی های فیزیکی مشخص و رفع می شوند و اتلاف های آشکار که به راحتی قابل شناسایی و رفع هستند معمولا تاثیری کمتری در سازمان ها می گذارند.

وی در پایان گفت: برای موفقیت در پیشرفت مستمر و رسیدن به سطوح بالای بلوغ در مدیریت دارایی های فیزیکی نیاز به اجرای مجموعه گسترده‌ای از فعالیت ها از جمله تدوین اهداف و استراتژی، برنامه‌ریزی مستمر برای اجرای پروژه های بهبود، آموزش و فرهنگ سازی گسترده در سطح منابع انسانی و از همه مهمتر خواست جدی و پیگیرانه مدیران ارشد سازمان می باشد.

image_pdfimage_print