تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۳
تاریخ بروزرسانی: ۲۸ آذر ۱۴۰۳

اجرای پویش‌ «دو درجه کمتر» می‌تواند به افزایش آگاهی عمومی در مورد اهمیت مصرف بهینه انرژی و حفاظت از محیط زیست منجر شود، این آگاهی می‌تواند موجب تغییر رفتار و عادات افراد در مصرف انرژی شود و روحیه مشارکت اجتماعی را تقویت کند.

گاز طبیعی یکی از منابع محدود انرژی است که نیاز به مدیریت و صرفه‌جویی دارد. با کاهش مصرف گاز، می‌توان به حفظ این منابع ارزشمند کمک و استفاده پایدارتر از آن‌ها را تضمین کرد. این امر به کاهش وابستگی به منابع انرژی وارداتی نیز کمک می‌کند و امنیت انرژی کشور را افزایش می‌دهد.

مصرف بیش از حد گاز و انرژی‌های فسیلی به افزایش تولید گازهای گلخانه‌ای و آلاینده‌ها منجر می‌شود که در نهایت به تغییرات اقلیمی و آلودگی هوا دامن می‌زنند. با صرفه‌جویی در مصرف گاز، می‌توان به کاهش انتشار این گازها کمک کرد و در نتیجه، به حفظ محیط زیست و کاهش اثرات منفی تغییرات اقلیمی کمک کرد.

صرفه‌جویی در مصرف گاز در زمستان نه تنها به کاهش هزینه‌های خانوار و حفاظت از منابع طبیعی کمک می‌کند، بلکه تأثیرات مثبت زیست‌محیطی و اجتماعی نیز به همراه دارد. با اتخاذ تدابیر ساده و کاربردی، می‌توان به بهبود کیفیت زندگی و حفاظت از محیط زیست یاری رساند.

با توجه به بروز ناترازی انرژی که به معنای اخلال در تعادل بین تولید و مصرف انرژی است، مسئولین اعلام کردند که لازم است مردم در حوزه صرفه جویی با دقت نظر بیشتری عمل کنند. از طرفی کمبود گاز به عاملی اصلی برای قطعی‌های مکرر و مستمر برق تبدیل شده است.

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان پویش «دو درجه کمتر» با هدف کنترل مصرف و مدیریت ناترازی، حرکت مثبتی در جهت آگاهی از اهمیت مسئله انرژی و دعوت مردم به مشارکت در حل این مشکل است. 

صرفه‌جویی هر خانواده در مصرف گاز طبیعی و همچنین میزان برق مصرفی به معنای افزایش سهم گازرسانی و تامین برقبه مشترکان در سطح استان و کشور است و همه ما می‌توانیم با تغییرات کوچک در سبک زندگی، از بروز بحران‌های احتمالی جلوگیری کنیم و در کاهش آلودگی هوا نیز سهیم باشیم.

پویش «دو درجه کمتر» موجب تغییر رفتار و عادات افراد در مصرف انرژی می‌شود

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان مصرف گرایی را می‌توان به عنوان یک نابه‌هنجاری در اجتماع مطرح کرد. این مصرف گرایی در هر حوزه‌ای که باشد آسیب زا است. شاید مردم ما تا امروز کمتر به این مسئله فکر می‌کردند که استفاده بی رویه برق و گاز چه تبعاتی می‌تواند برای آن‌ها داشته باشد.

لازم به ذکر است اجرای چنین پویش‌هایی می‌تواند به افزایش آگاهی عمومی در مورد اهمیت مصرف بهینه انرژی و حفاظت از محیط زیست منجر شود، این آگاهی می‌تواند موجب تغییر رفتار و عادات افراد در مصرف انرژی شود و روحیه مشارکت اجتماعی را تقویت کند.

قطعی برق و کمبود گاز باعث محدودیت فعالیت واحدهای صنعتی و تجاری شده است اگر مصرف انرژی را در بخش خانگی کاهش دهیم می‌توانیم به بخش اقتصادی کمک کنیم.

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان پویش «دو درجه کمتر» فرصتی است برای همبستگی اجتماعی و همکاری در جهت عبور از روزهای سخت زمستان است. با این اقدام ساده، می‌توانیم گرما و روشنایی و رفاه را برای همه حفظ کرده و منابع ملی را برای نسل‌های آینده نگه داریم.

image_pdfimage_print