مدیر توزیع برق شهرستان سقز با بیان اینکه شبکه برق ۳۸ روستای واقع در محور سقز به بانه به کابل خود نگهدار تبدیل شد، افزود: با اجرای این پروژه تعداد روستاهای عاری از شبکه سیم مسی در شهرستان سقز به ۱۲۰ روستا افزایش یافت.
به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان، عبدالله ابراهیمی مدیر توزیع برق شهرستان سقز گفت: یکی از فعالیت های شاخص انجام شده در حوزه اصلاح و بهسازی شبکه، تبدیل شبکه سیم مسی ۳۸ روستای واقع در مسیر سقز به بانه به کابل خودنگهدار بود که در سال ۱۴۰۰ آغاز و در همان سال نیز به اتمام رسید.
وی با اشاره به اینکه ۲۶۰ روستای بالای ۵ خانوار در این شهرستان از نعمت برق برخوردارند، افزود: با اجرای این پروژه تعداد روستاهای عاری از شبکه سیم مسی در شهرستان سقز به ۱۲۰ روستا افزایش یافت.
مدیر توزیع برق شهرستان سقز گفت: در مجموع برای تبدیل ۴۰ کیلومتر شبکه سیم مسی به کابل خودنگهدار در این روستاها بیش از ۵ میلیارد تومان اعتبار صرف شده است.
ابراهیمی اظهار داشت: همزمان با اجرای این پروژه شبکه برق ۴ روستای قبغلو، شیخ چوپان، هیجانان و خیدر نیز با جابجایی و نصب ۱۱۲ تیر روشنایی به طور کامل نوسازی و اصلاح شد.
وی در ادامه گفت : با اجرای این پروژه بخش زیادی ازمشکلات شبکه های فشارضعیف درروستاهای شهرستان سقزمرتفع می شود و بر اساس پیش بینی صورت گرفته تا پایان سال ۱۴۰۱ شبکه برق تمام روستاهای این شهرستان به کابل خودنگهدارتبدیل خواهد شد .
مدیر توزیع برق شهرستان سقز در ادامه اظهار داشت:طول شبکه فشار ضعیف در مناطق شهری و روستایی شهرستان سقز ۷۰۰ کیلومتر است که تاکنون قریب به ۵۰۰ کیلومتر آن تعمیر و به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.
ابراهیمی هدف از اجرای این پروژه را حذف شبکه های فرسوده ، افزایش ضریب ایمنی شبکه، ایجاد مبلمان شهری و روستایی واستاندارد سازی شبکه عنوان کرد.
وی در پایان افزود: پروژه تبدیل شبکه های سیمی به کابل خودنگهدار مطابق باچشم انداز تعیین شده در سال جاری نیز تداوم دارد و امید است با پشتکار و تلاش دو چندان تا پایان سال جاری کل شبکه فشار ضعیف در این شهرستان به کابل خودنگهدار تبدیل شود.