تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱
تاریخ بروزرسانی: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱

قائم مقام مدیرعامل در امور توزیع برق شهرستانها از آغاز اجرای برنامه های عملیاتی مدیریت مصرف برق در تابستان سال جاری خبر داد و گفت: در گام اول ۱۰ هزارو ۶۷۱ فقره تفاهم نامه همکاری از حوزه مدیریت مصرف برق با مشترکین بخش های صنعتی ، کشاورزی , تجاری و عمومی و اداری در استان کردستان به منظور کنترل پیک تابستان ۱۴۰۱ منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان ، عبید علیمحمدی قائم مقام مدیرعامل در امور توزیع برق شهرستانها با اشاره به اینکه مدیریت مصرف برق نقش مهمی در اقتصاد انرژی و شکوفایی اقتصادی کشور دارد، گفت: بدین منظور اجرای موفق برنامه های مدیریت مصرف بار جهت جلب رضایت عمومی مشترکین همواره از مهمترین برنامه های کاری شرکت توزیع برق استان بوده است.

وی افزود: جهت مدیریت مصرف برق و جلوگیری از هدر رفت این انرژی گرانبها، مجموعه اقدامات مختلفی در سطح شرکت توزیع نیروی برق و به تبع آن در شهرستان های تابعه انجام می شود که نصب کنتورهای هوشمند برای مشترکین، تعدیل روشنایی معابر، ایجاد گشت های دوره ای جهت جمع آوری انشعابات غیرمجاز، الزام نمودن ادارات برای راه اندازی دیزل ژنراتورها،  همچنین فرهنگ سازی مدیریت مصرف و صرفه جویی برای تمام مشترکین و بهره گیری از ظرفیت  رسانه ها و نشریات  جهت اطلاع رسانی و آگاهی بخشی تنها بخشی از این اقدامات است.

قائم مقام مدیرعامل در امور توزیع برق شهرستانها به انعقاد تفاهم نامه همکاری مدیریت مصرف برق به عنوان اولین برنامه عملیاتی این شرکت با مشترکین در سطح استان اشاره کرد و افزود: در همین راستا امسال ۱۰ هزارو ۶۷۱ مورد تفاهم نامه مدیریت مصرف برق با مشترکین بخش های صنعتی ، کشاورزی ، تجاری، عمومی و  ادارای با هدف گذر موفق از پیک تابستان ۱۴۰۱ منعقد شده است .

علیمحمدی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون در مجموع ۸ هزارو ۵۸۰ فقره تفاهم نامه در حوزه کشاورزی و ۳۱۷ فقره تفاهم‌نامه نیز در حوزه صنعت  منعقد شده و سهم دیزل ژنراتورها ، جایگاه های CNG و مراکز تجاری و اداری نیز به ترتیب ۹۹، ۲۹ و ۴۵۲، ۱۱۹۴ فقره بوده است.

وی افزود : هرساله و درجهت بهره برداری بهینه از توان پاسخگویی مولدهای منصوبه در مراکز اداری و صنعتی ضمن عقد تفاهم نامه و ثبت مشخصات مولدهای مشترکین در سامانه مدیریت پیک بارکشور- سمپ- با تخصیص سهمیه سوخت ؛ پاداش همکاری مشترکان محاسبه و در فیش مصرفی آنها اعمال می گردد .

قائم مقام مدیرعامل در امور توزیع برق شهرستانها تصریح کرد: بیشترین انرژی برق در ادارات برای سرمایش و تهویه مطبوع استفاده می‌شود و پس از آن به ترتیب روشنایی ، گرمایش و آب گرم مصرفی و سایر موارد، بیشترین انرژی مصرفی را به خود اختصاص داده اند.

وی بیان کرد: عواملی همچون پایین بودن راندمان لوازم برقی و ورود لوازم جدید، افزایش نیاز به سیستم سرمایشی، نبود نظارت بر رعایت استاندارد و معیار مصرف، تلفات بالای انرژی در ساختمان‌ها و ارزان بودن تعرفه‌های انرژی، تراز مصرف برق را تا حدودی افزایش می‌دهد.

علیمحمدی در خاتمه اظهار داشت : همراهی و همکاری مشترکین خانگی بدون شک تأثیر بسزایی در عبور موفق از این پیک دارد و شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان و به تبع آن مدیریت های تابعه نیز با ارائه طرح های تشویقی و اعمال این طرح ها در قبوض برق مشترکین کم مصرف، قدردان همکاری این دسته از مشترکین خواهند بود .

شرکت‌ های توزیع نیروی برق به عنوان آخرین حلقه زنجیره صنعت برق با مشترکین ، تأمین برق مطمئن و پایدار به مشترکین و متقاضیان را برعهده دارند و نقش مهمی در رضایتمندی آنان دارد .

image_pdfimage_print